Eretnekség és transzvesztita táncos a Bergoglio bevezette gyermek világnapon

YouTube

2024.06.15.

A híres olasz komikus, Roberto Benigni 2024. május 26-án vasárnap, ​a gyermekek első világnapján a Szent Péter téren összegyűlt több ezer gyermeknek és felnőttnek Ferenc előtt azt mondta, hogy nem létezik sem pokol, sem tisztítótűz, a mennyország pedig maga a gyermekkor és a fiatalság; azaz mennyország sem létezik, csak földi Paradicsom. 

„Nem tudok hazudni Őszentsége előtt. Nem, ne kényszerítsetek arra, hogy hazudjak a pápa előtt, mert később, amikor meghalok, ott állok Szent Péterrel, és azt mondja nekem: ​»Ó, Benigni, hazudtál nekik a pápa előtt. Ó, most a pokolba vagy a ​tisztítótűzbe kell küldjelek 50 évre!« Mamma mia! Micsoda rémület! De mindig arra gondolok, hogy amikor meghalok, ott állok majd a mennyország kapuja előtt, ahol Szent Péter vár rám, hogy ítélkezzen felettem. Mindig remélem, hogy ad egy pofont, és beenged: »Benigni, menj, mielőtt még meggondolom magam' Mindig ebben reménykedem.« De ti, ne féljetek, mert nem létezik sem pokol, sem ​tisztítótűz. Csak a mennyország létezik, az, amiben most vagytok: ​a gyermekkor, a fiatalság birodalma, amely zsong az álmoktól.”

Benigni azt mondta, hogy ​„ma a mennyek országában vagyunk, mert újra mindannyian gyermekek vagyunk”. Azzal is viccelődött, hogy 50 év múlva talán lehetséges lesz, hogy női pápát válaszzanak. A Vatikánt nevezte az Isten országának, és azt mondta, hogy Isten országában minden lehetséges. Arra bíztatta a gyermekeket, hogy bár a világ nem szép hely, de vessék bele magukat az élet szakadékába, és tárják ki a szárnyaikat zuhanás közben.

A pokol és a tisztítótűz tagadása eretnekség, amely közvetlenül ellentmond az isteni kinyilatkoztatásnak és a katolikus tanításnak. A több mint 20 perces show-t Ferenc viszont láthatólag élvezte, nem szólt ellene semmit. Korábban ő maga is azt mondta egy interjújában, hogy szereti azt hinni, hogy a pokol üres, egy másik interjúban, hogy nincs más büntetés, mint a lélek megsemmisítése.

Charles Theodore Murr atya szerint, aki 10 évet élt Rómában, és ebből 5 évig a Vatikán Tájékoztatási Hivatalában dolgozott, VI. Pál, II. János Pál és XVI. Benedek pápák idejében minden pápai engedéllyel történt a Vatikánban. Csak egy meglepő spontán eseményre emlékszik, ami nem volt betervezve. Úgy véli, hogy a komikus sem mondta azt, hogy nincs pokol és tisztítótűz, anélkül, hogy Vatikánban ne tudtak volna róla. Ez nem volt véletlen, ez engedélyezve volt. Szintúgy a transzvesztita táncos is, aki egy nappal korábban a római Olimpiai Stadionban a gyermekek világnapjának egyik hivatalos fellépőjeként nőnek öltözve lépett fel.

Murr atya, akinek legutóbbi könyve a Murder in the 33rd Degree: The Gagnon Investigation into Vatican Freemasonry (Gyilkosság a 33. fokon: A vatikáni szabadkőművességgel kapcsolatos Gagnon-vizsgálat), a következő következtetést vonja le (a videóban a 24. perctől kezdve): 

„Ez egy abszolút katasztrofális pontifikátus, és napról napra rosszabb, napról napra rosszabb. De a lényeg: ez nem véletlenül történt.​ Jóváhagyták, és semmi probléma nem volt vele. ​Csakúgy, mint a táncos, aki a Vatikán által szponzorált, gyermekeknek tartott meseórán transzvesztitaként szerepelt, az sem volt tévedés. Ezek nem tévedések, ezt próbálom elmagyarázni, ezek nem tévedések, hanem szándékosan történnek, szándékosan történnek ​– tényleg, igazán sajnálom, hogy ezt kell mondanom, mert eléggé​ elképesztő állítás, amit teszek ​–, hogy elpusztítsák a Római Katolicizmust, és utat csináljanak az új egyháznak. Ez az, ami történik. Itt az ideje, hogy reálisak legyünk, itt az ideje, hogy felébredjünk és érezzük a kávé illatát. Ez történik, és Ferenc teszi ezt.

A transzvesztita szerepléssel kapcsolatban Carlo Maria Viganò érsek ezt írta:

„Ez az egyik szereplő, akit az argentin jezsuita a gyermekek világnapjára ​szórakoztató előadónak meghívott. Most már világos, hogy Bergoglio a pokoli LMBTQ+ menetrend egyik fő aktivistája. Nincs több szó a botrány és az undor kifejezésére, a püspöki kar cinkos és gyáva hallgatásában. »De aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék. (Mt 18,6)«”